Bliv forhandler

Som Chiptunings forhandler hos JE Performance, bliver du en del af vores forhandler netværk, hvor du er sikret dansk support af professionelle tunere og vil have mulighed for at snakke med vores andre forhandlere i et lukket fora. Vi har mange års erfaring med indkøring af standalone ECU'er samt optimering og indkøring på originale motorstyrringer.  Det betyder du altid er i gode hænder, selv hvis der skulle opstå uforudsete udfordringer når du står med en kundebil.

Vi tilbyder ydmere vores forhandlere support ved projekter, hvor vores steady-state rullefelt m. bremse kan være til stor gavn i forhold til fejlsøgning og sike alt fungere efter hensigten også hvis kunden har lavet modifikationer på motor eller gearkasse opsætning. Vi har også de nyeste værktøjer inden for knock monitoring, datalogging m.m.

Alle vores forhandlere har adgang til vores web portal, hvor du kan kommunikere med os samt har direkte adgang til dine tunings filer samt en oversigt over hvor langt du er i vores behandlings kø.

Vi afholder årligt en forhandler weekend, hvor vi gennemgår de nyeste værktøjer i industrien og giver jer mulighed for at blive endnu skarpere på at levere den høje kvalitet som vores kunder forventer.

Kontakt os på sales@jeperformance.com for mere information.

Kontakt
Adresse

JE Performance
Ravnstrupvej 67F
4160 Herlufmagle
VAT: DK37613916

Telefon

+45 78791675

E-mail

sales@jeperformance.com

Social media